Unlocken

 

Voor het unlocken van uw toestel, verwijzen wij u graag door naar onze software collega's van 123Unlock.nl. Zij zijn de specialisten op dit gebied in Nederland.

Wilt u uw toestel laten unlocken, klikt u dan op de link hieronder. U krijgt dan een formulier te zien wat u online in kunt vullen.

 

 

Ja, ik wil graag mijn toestel simlockvrij laten maken.

 

 

Voor het unlocken maken wij gebruik van de software welke in eigen beheer ontwikkeld is door Unlock United. GSM Service Stede Broec is hierbij aangesloten.

 

GSM Service Stede Broec en 123Unlock.nl maken voor het unlocken van uw GSM-toestel gebruik van professionele apparatuur. Wij maken geen gebruik van de beruchte “calculatie-methode”, maar lezen de codes uit d.m.v. datakabels.

 

Wat kost het unlocken van een GSM toestel?
 

Het laten unlocken van uw gsm is zeer modelafhankelijk. Unlocken kan bij ons vanaf € 15,00 per telefoon. Er zijn echter ook modellen waarbij het zeer prijzig is om deze simlockvrij te maken. Neemt u vooraf even contact op met ons voor de huidige prijs voor uw toestel. GSM. Hierbij gaan wij er dan vanuit dat U uw gsm bij ons aflevert en weer ophaalt/meeneemt.

 

Mijn toestel heeft nog garantie. Vervalt deze bij het unlocken?
 

Ja, helaas vervalt de garantie, zoals die geldig is bij aanschaf van een prepaid toestel, als u het toestel laat unlocken. Unlocken is niet strafbaar, maar omdat de makers van de mobiele telefoons en de providers het unlocken niet als prettig ervaren, leggen ze wel deze "sanctie" op, als u het toestel voor de verlooptijd ergens laat unlocken. Wij zijn echter geenzins aansprakelijk als u toestel een defect gaat vertonen en uw leverancier zich beroept op het feit dat het toestel simlockvrij is gemaakt, anders dan bij de provider zelf.

 

Op de unlockservice zijn de algemene voorwaarden van GSM Service Stede Broec van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland onder nummer 37124020. U kunt de algemene voorwaarden ook terugvinden op deze website onder het knopje “voorwaarden”.

  

GSM Service Stede Broec

KvK Noordwest-Holland : 37124020